Palveluntarjoajille

Mukaan palveluhakemistoon

Tukeakotiin.fi tarjoaa hakemiston Satakunnan alueen ikäihmisten kotona asumista tukevista palveluista.

Palveluhakemisto kattaa sekä kotiin annettavat palvelut että muualla tapahtuvat, kotona asumista tukevat palvelut. Palveluhakemistoon liittyminen ei maksa mitään ja kaikki palveluja tarjoavat ovat tervetulleita mukaan, riippumatta esimerkiksi siitä millä sektorilla toimii tai ovatko palvelut maksullisia vai ilmaisia.

Tarkemmat ohjeet mukaan liittymiseksi

Kilpailijoista kumppaneiksi -verkosto

Kilpailijoista kumppaneiksi –verkosto on tarkoitettu kaikille ikäihmisten koti- ja omaishoidon parissa Satakunnassa toimiville, tervetuloa mukaan!

Verkostotapaamiset

Verkosto kokoontuu noin kaksi kertaa vuodessa. Seuraava tapaaminen pidetään 21.10. klo 14-16 Diakonin tiloissa Porissa. Lisätietoja voit kysyä satu.saike@diakon.fi.

Verkostolle on luotu myös oma Whatsapp-ryhmä. Liittyäksesi mukaan, ota yhteyttä emilia.korkeaoja@sataomaishoitajat.fi, 0440 266 300.

Teams-keskustelualusta

Satakunnan ikäihmisten koti- ja omaishoidon toimijoille on avattu yhteinen Teams-keskustelualusta. Tarkoituksena on luoda virtuaalinen paikka vaihtaa viestejä muiden alan toimijoiden kanssa, kysellä, jakaa tietoa ja verkostoitua. Alustalta löytyy lisäksi mm. verkostotapaamisten alustusten materiaaleja. Tervetuloa mukaan!

Näin pääset mukaan keskusteluun

Tee liittymispyyntö tiimiin

Kun sinut on hyväksytty, saat sähköpostin, jonka linkistä pääset tiimiin. Tässä saattaa olla viive, eli vaikka klikkaat linkkiä, niin tiimi ei heti näykään vaan ilmestyy vasta jonkin ajan kuluttua. Jos sinulla on jo Teams-tili omassa organisaatiossasi, tämä uusi tiimi saattaa löytyä valitsemalla oikeasta yläreunasta organisaatiosi sijasta ”Ikäihmisten koti- ja omaishoito”. Puhelinsovelluksessa nämä löytyvät vasemman yläkulman valikosta.

Ohjeita keskustelualustan käyttöön löydät menemällä alustalla ”Yleinen / General”-kanavalle ja klikkaamalla yläreunasta ”OHJEET”.